Διαδικτυακές θέσεις εργασίας για φοιτητές

Διαδικτυακές θέσεις εργασίας για φοιτητές

Januar 25, 2021 0 Von admin

Διαδικτυακές θέσεις εργασίας για φοιτητές

Είστε στο κολέγιο και αναζητάτε θέσεις εργασίας που θα σας δώσουν εμπειρία στον τομέα σπουδών σας; Ή μήπως ψάχνετε για κάτι που θα μπορούσατε να κάνετε με την άνεση του σπιτιού σας και την απόσταση από άλλους μαθητές κατά τη διάρκεια της πανδημίας;

Έχω δουλέψει πολλές δουλειές ως φοιτητής κολεγίου και είχα έκθεση σε διάφορους τομείς. Οι δουλειές που κατείχα μου έδιναν πρακτική εμπειρία, είχα ευέλικτα χρονοδιαγράμματα ή ακόμα και πλήρωναν περισσότερο από τον κατώτατο μισθό. Κυμαίνονταν από θέσεις πλήρους μερικής απασχόλησης έως ημερήσιες συναυλίες. Ακολουθούν ορισμένοι τύποι εργασιών που έκανα και χρησιμεύουν ως δευτερεύουσες εργασίες στο διαδίκτυο για φοιτητές – ίσως κάποιες να σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

*Αυτή η δημοσίευση επισκέπτη γράφτηκε από την Chloe Choe από OffHourHustle

Ποιες είναι οι καλές δευτερεύουσες δουλειές για φοιτητές;

Brand Ambassador Jobs

Έχετε λάβει ποτέ μια δωρεάν Coca Cola στην πανεπιστημιούπολη; Ίσως λάβατε ακόμη και δωρεάν αυτοκόλλητα από το Amazon; Γνωρίζατε ότι πολλοί από τους ανθρώπους που εργάζονται για αυτές τις μάρκες είναι στην πραγματικότητα φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη; Οι θέσεις εργασίας του Brand Ambassador είναι ελάχιστα γνωστές στην κοινότητα των φοιτητών.

Όσο ήμουν στο κολέγιο, εργαζόμουν ως πρεσβευτής μάρκας Amazon Student, Καπλάν, GNC, μια startup και μερικές startups. Πολλές εταιρείες έχουν εκπροσώπους φοιτητών στις πανεπιστημιουπόλεις για να προσεγγίσουν το φοιτητικό κοινό. Μπορείτε ακόμη και να εργαστείτε για μάρκες όπως π.χ μήλο, Διδάξτε για την Αμερική, ή Η Red Bull ως σπουδαστής μάρκετινγκ. Συνάντησα πολλές από αυτές τις θέσεις εργασίας κάνοντας απλώς αναζήτηση στο Google για „brand ambassador“ και μια συγκεκριμένη δημοφιλή επωνυμία. Θα εκπλαγείτε με το πόσες επωνυμίες προσλαμβάνουν φοιτητές για να δουλέψουν αυτές τις διασκεδαστικές συναυλίες

Ως πρεσβευτής της επωνυμίας φοιτητών, μπορεί να σας ανατεθεί να κάνετε παρουσιάσεις σε φοιτητικούς οργανισμούς, να παρέχετε δωρεάν εξασφαλίσεις ή να συλλέγετε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτά κάνουν διασκεδαστικές διαδικτυακές δευτερεύουσες θέσεις εργασίας για φοιτητές, επειδή μπορείτε να αλληλεπιδράτε με διάφορους ανθρώπους ενώ βρίσκεστε στη δουλειά σας.

Μπορείτε επίσης να εργαστείτε σε θέσεις πρεσβευτών επωνυμίας ως ημερήσιες συναυλίες σε συνέδρια και εκδηλώσεις. Αν και αυτά μπορεί να είναι λιγότερο συνηθισμένα τώρα λόγω της πανδημίας, καλό είναι να τα έχετε κατά νου όταν επανέρχονται εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας. Προσωπικά βρήκα αυτά τα πιο ευχάριστα γιατί πολλά από αυτά συνοδεύονται από δροσερά καθημερινά προνόμια!

δούλεψα στο PAX West, Cisco Live, και Drag Con και πήγα να παρακολουθήσω τα συνέδρια στα διαλείμματά μου και μετά τις βάρδιές μου. Μπορείτε να βρείτε πολλές από αυτές τις συναυλίες μέσω ομάδων στο Facebook για συγκεκριμένες πόλεις. Στην περίπτωσή μου, πήγα στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον και έτσι μπήκα στο Brand Ambassadors of Seattle Ομάδα Facebook, αλλά υπάρχει μια ομάδα πρεσβευτών επωνυμίας για σχεδόν κάθε μεγάλη πόλη.

Θέσεις εργασίας βοηθού εργαστηρίου

Εάν σπουδάζετε στον τομέα STEM (ή ίσως ακόμα και αν δεν είστε!), το να γίνετε βοηθός εργαστηρίου είναι η τέλεια ευκαιρία να μάθετε και να αποκτήσετε εμπειρία στη δουλειά σας, ενώ πληρώνεστε γι‘ αυτό. Ο ιστότοπός σας για τις θέσεις εργασίας στο πανεπιστήμιο θα έχει συνήθως δημοσιεύσεις για αυτές, αλλά μερικές φορές θα έχετε τη μεγαλύτερη επιτυχία βρίσκοντας καθηγητές και επικοινωνώντας απευθείας μαζί τους.

Συνήθως περιηγούμαι στον ιστότοπο του καθηγητή, του στέλνω email δηλώνοντας τι με ενδιέφερε για τη δουλειά τους, επισυνάπτω το βιογραφικό μου και ρωτάω αν έχουν διαθέσιμες θέσεις έρευνας φοιτητών. Αυτά είναι πιο διαδεδομένα στον τομέα STEM, αλλά σχεδόν κάθε κύριος έχει καθηγητές που αναζητούν βοηθούς και ερευνητές. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τον κατάλογο του τμήματός σας για να δείτε με ποιους καθηγητές μπορείτε να επικοινωνήσετε για πιθανές θέσεις εργασίας.

Συναυλίες Craigslist

Πολλοί φοιτητές χρησιμοποιούν το Craigslist για να αναζητήσουν στέγη, αλλά έχετε προσπαθήσει να ψάξετε ενότητα συναυλιών; Αυτή η ενότητα έχει αμέτρητες θέσεις εργασίας που ισχύουν για φοιτητές και μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε γρήγορα χρήματα. Οι συνήθεις εργασίες περιλαμβάνουν την εισαγωγή δεδομένων, τον ψηφιακό βοηθό ή ακόμα και τις ερευνητικές μελέτες. Αυτές είναι ωραίες δουλειές που πρέπει να αναλάβετε επειδή συνήθως πληρώνουν περισσότερο από τον κατώτατο μισθό και μπορείτε να τις αναλάβετε όποτε έχετε επιπλέον χρόνο.

Θέσεις εργασίας Craigslist

Ερευνητικές Μελέτες

Πολλές εταιρείες θα πληρώσουν για το χρόνο και τη γνώμη σας για ορισμένα προϊόντα που ενδέχεται να σχεδιάσουν να κυκλοφορήσουν. Αυτές ονομάζονται ερευνητικές μελέτες ή μερικές φορές έρευνα χρηστών. Αυτές οι εταιρείες συνήθως αναθέτουν σε εξωτερικούς συνεργάτες τις σπουδές τους, αλλά μεγαλύτερες εταιρείες όπως π.χ Google ή Microsoft έχουν τους δικούς τους ιστότοπους. Τα αγαπημένα μου για να βρω ερευνητικές μελέτες είναι Αποκρινόμενος και FocusGroup.org. Για παράδειγμα, εδώ είναι ο ιστότοπος του Απαντούμενου μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου του.

Οι ερευνητικές μελέτες θα έχουν πάντα ένα ερωτηματολόγιο διαλογής που κάνετε πριν πληρωθείτε. Θα κάνουν ερωτήσεις δημογραφικών στοιχείων και ορισμένες συγκεκριμένες ερωτήσεις για να βεβαιωθούν ότι πληροίτε τα κριτήρια αυτού που αναζητούν. Εάν είστε κατάλληλοι για τη μελέτη τους, είτε θα επικοινωνήσουν μαζί σας μέσω email ή τηλεφώνου και θα σας προγραμματίσουν για μια ερευνητική συνεδρία. Όταν συμμετέχετε στην πρόσκληση, θα περιγράφετε τις προηγούμενες εμπειρίες σας και θα παρέχετε σχόλια κατά τη δοκιμή μιας εφαρμογής ή ενός προϊόντος. Αυτά τα πρακτορεία συνήθως θα σας πληρώσουν σε επιταγή ή PayPal αμέσως μετά την ολοκλήρωση.

ερευνητικές ευκαιρίες

Φροντιστήριο

Ως φοιτητής κολεγίου, είναι πολύ εύκολο να κερδίσεις υψηλότερο από τον κατώτατο μισθό με μια χαλαρωτική δουλειά όταν κάνεις δάσκαλο. Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες στις οποίες μπορείτε να διδάξετε διαδικτυακά, όπως Καθηγητές Πανεπιστημίου και Tutor.com. Τα τυποποιημένα μαθήματα προετοιμασίας για εξετάσεις, όπως τα τεστ SAT, ACT, AP και IB είναι τα πιο απαιτητικά, οπότε αν θυμάστε τα πράγματά σας, κάντε αίτηση για αυτές τις θέσεις. Ωστόσο, κάθε μάθημα απαιτεί καθηγητές, γι‘ αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει όλα τα θέματα για τα οποία είστε κατάλληλος όταν κάνετε αίτηση για αυτές τις θέσεις εργασίας.

Διαδικτυακή πρακτική άσκηση

Οι εταιρείες προσλαμβάνουν επί του παρόντος εικονικούς και αυτοπροσώπως ασκούμενους για όλες τις εποχές. Αυτά μπορεί να είναι είτε πλήρους είτε μερικής απασχόλησης και δημοσιεύονται σε όλο το Διαδίκτυο, οπότε φροντίστε να κάνετε την έρευνά σας. Μπορείτε εύκολα να φιλτράρετε για πρακτική άσκηση με ιστότοπους όπως π.χ Internships.com ή βρείτε συγκεκριμένους ιστότοπους για τον συγκεκριμένο κλάδο ή κλάδο σας. Ακολουθεί μια λίστα με μερικές ιστοσελίδες που προσφέρουν συγκεκριμένες πρακτικές, όπως π.χ Κατάλογος Ψυχικής Έρευνας για ψυχολογία ή Φτιάχνοντάς το στην Καλιφόρνια για πρακτική άσκηση STEM.

Όταν κάνετε αίτηση για πολλές από αυτές τις θέσεις, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο συμπληρώνοντας αυτόματα την αίτησή σας με το LinkedIn σας. Χρησιμοποίησε αυτό ο απόλυτος οδηγός για το LinkedIn να απεικονίσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να αρχίσεις να κάνεις αίτηση!

Σύνοψη των διαδικτυακών δευτερευουσών εργασιών για φοιτητές κολεγίου

Διαδικτυακές δευτερεύουσες εργασίες για φοιτητές κολεγίου Pin

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις διαδικτυακές δευτερεύουσες εργασίες για φοιτητές που είναι διαθέσιμες. Το να έχετε μια δουλειά όχι μόνο θα σας αποφέρει χρήματα, αλλά θα σας δώσει την πραγματική εμπειρία που είναι απαραίτητη για να αποκτήσετε δεξιότητες για να ενταχθείτε στον κλάδο μετά την αποφοίτησή σας. Είμαι βέβαιος ότι ένα από αυτά θα σας βοηθήσει στην καριέρα σας στο κολέγιο τόσο οικονομικά όσο και πρακτικά, γι‘ αυτό κάντε αίτηση για κάποιες θέσεις εργασίας σήμερα!

Chloe Choe

Η Chloe είναι μηχανικός λογισμικού που έχει πάθος για τα προσωπικά οικονομικά. Δημοσιεύει blog για πιστωτικές κάρτες, επενδύσεις και παράλληλες συναυλίες στο Off Hour Hustle. Όταν δεν κωδικοποιεί ή δεν γράφει, μπορείτε να τη βρείτε να κάνει αναρρίχηση, πεζοπορία και πατινάζ.

Βρείτε με στο: Ιστός | Κελάδημα | Ίνσταγκραμ