Οι καλύτερες δωρεάν προσφορές καφέ – Save the Student

Οι καλύτερες δωρεάν προσφορές καφέ – Save the Student

November 16, 2021 0 Von admin

Υπάρχει μόνο ένα πράγμα καλύτερο από τον καφέ, και αυτό είναι ο δωρεάν καφές. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να πάρετε ένα δωρεάν ζεστό ρόφημα στα Starbucks, Costa, Caffè Nero και πολλά άλλα.

Δεδομένου ότι μπορείτε να φτιάξετε έναν καφέ στο σπίτι χωρίς σχεδόν τίποτα, συνήθως θα σας συμβουλεύαμε να μην κατευθυνθείτε στα Starbucks, Costa και παρόμοια για την καθημερινή σας διόρθωση καφεΐνης.

Αλλά είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία όταν, παρά σχεδόν τίποταμπορείτε να πάρετε έναν καφέ τύπου barista για τίποτα απολύτως.

Έτσι, βάλτε τα χρήματά σας και πιείτε σε αυτές τις συμβουλές για δωρεάν καφέ.

 • Costa Coffee

  λογότυπο καφέ costa

  Η Costa είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων καφέ στο Ηνωμένο Βασίλειο, με περισσότερα από 2.500 καταστήματα σε όλη τη χώρα.

  Έτσι, με τόσα υποκαταστήματα για να διαλέξετε, δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην δοκιμάσετε αυτούς τους τρόπους για να πάρετε έναν δωρεάν καφέ Costa:

  Συλλέξτε φασόλια Costa Club

  Όπως κάνουν πολλά καταστήματα καφέ, η Costa διαθέτει ένα πρόγραμμα καρτών αφοσίωσης (Costa Club) που σας επιτρέπει να συλλέγετε γραμματόσημα για κάθε αγορά που κάνετε.

  Θα λάβετε ένα γραμματόσημο (ή «φασόλι») για κάθε ποτό που αγοράζετε, συμπεριλαμβανομένων των μηχανών Costa Express που θα βρείτε συχνά σε σούπερ μάρκετ ή πρατήρια καυσίμων. Μόλις μαζέψετε οκτώ κόκκους, θα έχετε αρκετό για έναν δωρεάν καφέ Costa.

  Ωστόσο, υπάρχει ένας ακόμη πιο γρήγορος τρόπος για να πάρετε τον καφέ σας δωρεάν. Εάν φέρετε το δικό σας επαναχρησιμοποιήσιμο κύπελλο (σαν ένα από αυτά), θα λάβετε ένα μπόνους φασόλι.

  Με δύο κόκκους ανά αγορά, θα χρειαστεί να αγοράσετε μόνο τέσσερα συνολικά ποτά με ένα επαναχρησιμοποιούμενο φλιτζάνι προτού λάβετε τον δωρεάν καφέ σας – και θα μειώσετε επίσης το αποτύπωμα άνθρακα.

  Αναφέρετε έναν φίλο στο Costa Club

  Αγαπάμε ένα πρόγραμμα παραπομπής εδώ στο Save the Student και μας αρέσουν ακόμη περισσότερο όταν η ανταμοιβή είναι δωρεάν καφές.

  Προσκαλέστε έναν φίλο στο Costa Club και και οι δύο θα κερδίσετε πολλά πέντε φασόλια μόλις κάνουν την πρώτη τους „αγορά που κερδίζει φασόλια“ (πλήρεις Όρους και Προϋποθέσεις εδώ). Οκτώ είναι ο μαγικός αριθμός των κόκκων που στοχεύετε, επομένως χρειάζεται μόνο να προσκαλέσετε δύο φίλους για να μπορέσετε να πάρετε έναν δωρεάν καφέ Costa μόνο μέσω προσκλήσεων.

  Χρειάζεστε περισσότερα από λίγα φασόλια για να πείσετε τον φίλο σας να εγγραφεί; Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για την κάρτα επιβράβευσης για το Costa Club lowdown, συμπεριλαμβανομένου του ειδικού δωρεάν γενέθλια.

  Κερδίστε δωρεάν κουπόνια Costa Coffee

  Με τόσα πολλά υποκαταστήματα του Costa Coffee στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρίσκεστε σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από ένα. Τι θα γινόταν όμως αν σας λέγαμε ότι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ταξίδι για να κερδίσετε ένα δωρεάν κουπόνι Costa;

  Όπως εξηγούμε στον οδηγό μας για βγάζοντας χρήματα από το περπάτημα, υπάρχουν πολλές εφαρμογές εκεί έξω που θα σας πληρώσουν για τα βήματά σας. Ένα από τα αγαπημένα μας είναι το winwalk, το οποίο μετατρέπει τα βήματά σας σε νομίσματα. Μόλις συγκεντρώσετε αρκετά νομίσματα, μπορείτε να αγοράσετε δωροκάρτες για χρήση σε μια ολόκληρη σειρά καταστημάτων – συμπεριλαμβανομένου, το μαντέψατε, του Costa Coffee.

  Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη λίστα εφαρμογών που σας πληρώνουν για να περπατήσετε για περισσότερες πληροφορίες.

 • Pret A Manger

  λογότυπο pret a manger

  Αν και η συντριπτική πλειονότητα των καταστημάτων τους βρίσκεται στο Λονδίνο, μπορείτε ακόμα να βρείτε Prets εκτός της πρωτεύουσας.

  Πάρτε έναν δωρεάν καφέ από έναν μπαρίστα Pret

  Μπορεί να έχετε ακούσει τις φήμες ότι οι Pret baristas επιτρέπεται να δίνουν δωρεάν καφέ σε όποιον τους αρέσει, αλλά είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι είναι κάτι περισσότερο από μια φήμη: είναι η επίσημη πολιτική Pret.

  Ήρθαμε σε επαφή με τον Pret και επιβεβαίωσαν ότι αυτή η πρωτοβουλία, γνωστή ως «τυχαίες πράξεις καλοσύνης», επιτρέπει στο προσωπικό τους την ελευθερία να προσφέρει σε έναν πελάτη κάτι στο σπίτι. Αυτό θα μπορούσε να είναι δωρεάν καφές, δωρεάν κέικ ή δωρεάν Οτιδήποτε (αρκεί βέβαια να είναι στο μενού Pret).

  Δεν υπάρχει ομοιοκαταληξία ή λόγος για το ποιος παίρνει τα δωρεάν πράγματα, αλλά η συναίνεση φαίνεται ότι είναι ότι οι τακτικοί πελάτες, καθώς και όσοι είναι ευγενικοί και φιλικοί, είναι πιο πιθανό να πάρουν έναν δωρεάν καφέ Pret.

  Μισή τιμή για τον πρώτο μήνα της συνδρομής Pret coffee

  Σημείωση: Αυτή η συμβουλή δεν θα σας προσφέρει εντελώς δωρεάν καφέ, αλλά θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα εάν πηγαίνετε τακτικά στο Pret.

  Οι λάτρεις του καφέ ανάμεσά σας μπορεί ήδη να γνωρίζουν ότι η Pret έχει μια συνδρομητική υπηρεσία με την οποία μπορείτε να πάρετε έως και πέντε ποτά την ημέρα, κάθε μέρα, με μόλις 25 £ το μήνα. Αυτό λειτουργεί με 155 ποτά σε ένα μήνα 31 ημερών, γι‘ αυτό οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι η συνδρομή σας παρέχει πρόσβαση σε «απεριόριστο» καφέ.

  Δεδομένου ότι ένας μόνος καφές κοστίζει ήδη πάνω από 3 £, θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι μόλις πιείτε έξι ή επτά ποτά σε αυτή τη συνδρομή των 25 £, θα πίνετε δωρεάν καφέ Pret για τον υπόλοιπο μήνα ούτως ή άλλως. Αλλά υπάρχει τρόπος να μειωθεί ακόμη περισσότερο το κόστος.

  Όταν εγγραφείτε για τη συνδρομή για καφέ, ο πρώτος μήνας είναι μισή τιμή (£12,50). Αυτό σημαίνει ότι, μόλις αγοράσετε καφέ αξίας 12,50 λιρών από την Pret, οι υπόλοιποι καφέδες εκείνον τον μήνα θα είναι ουσιαστικά δωρεάν.

  Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε ακυρώσει πριν τελειώσει ο πρώτος μήνας, διαφορετικά θα ανανεωθεί αυτόματα και θα χρεωθείτε 25 £.

 • Σκετος ΚΑΦΕΣ

  λογότυπο μαύρο καφέ

  Είμαστε μεγάλοι θαυμαστές του Caffè Nero, και όχι μόνο εξαιτίας τους απίστευτος Hot Chocolate Milano (αν και ομολογουμένως αυτό βοηθάει).

  Όχι, ο κύριος λόγος είναι λόγω των εξαιρετικών τρόπων για να πάρετε δωρεάν καφέ στο Caffè Nero και πόσο γενναιόδωρο είναι το πρόγραμμα καρτών αφοσίωσης…

  Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή κάρτας αφοσίωσης του Caffè Nero

  Εκ πρώτης όψεως, η εφαρμογή κάρτας αφοσίωσης του Caffè Nero είναι σχεδόν ισοδύναμη για την πορεία. Αγοράστε εννέα ζεστά ροφήματα και θα πάρετε το 10ο δωρεάν. Αλλά σκάψτε κάτω από την επιφάνεια και θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πάρετε τον δωρεάν καφέ σας νωρίτερα.

  Για αρχή, μόλις κάνετε λήψη της εφαρμογής χρησιμοποιώντας ο σύνδεσμός μας και κάντε την πρώτη σας αγορά, θα λάβετε ένα κουπόνι για ένα δωρεάν ζεστό ρόφημα.

  Ομοίως, μόλις κάνετε την πρώτη σας παραγγελία Click & Collect μέσω της εφαρμογής Caffè Nero, θα λάβετε άλλο ένα κουπόνι για ένα δωρεάν ζεστό ρόφημα.

  Και αν έχεις το δικό σου επαναχρησιμοποιούμενο φλιτζάνι καφέφροντίστε να το έχετε μαζί σας – κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε, θα λαμβάνετε μια σφραγίδα μπόνους και θα πλησιάζετε τον εαυτό σας ακόμα πιο κοντά σε αυτόν τον θρυλικό δωρεάν καφέ.

  Αναφέρετε έναν φίλο στην εφαρμογή Caffè Nero

  Πιστεύετε ότι κάποιος από τους πιο κοντινούς και αγαπημένους σας μπορεί να απολαμβάνει όλα τα προνόμια της χρήσης της εφαρμογής Caffè Nero; Γιατί να μην είστε εντελώς ανιδιοτελείς και να τους καλέσετε να το χρησιμοποιήσουν;

  Κάθε άτομο που αναφέρεστε με επιτυχία στην εφαρμογή Caffè Nero θα λάβει ένα δωρεάν ζεστό ρόφημα μόλις κάνει την πρώτη του αγορά. Το κρίσιμο, ωστόσο, είναι ότι μόλις το κάνουν αυτό, δεν θα λάβετε ένα, αλλά δύο δωρεάν ζεστά ροφήματα και για τον εαυτό σου.

 • Starbucks

  Λογότυπο Starbucks

  Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλές εδώ όσο είναι στην Αμερική, είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί το γεγονός ότι τα Starbucks είναι ακόμα ο εμβληματική αλυσίδα καφέ.

  Αλλά προτού μπείτε στο τοπικό υποκατάστημά σας και τους ζητήσετε να γράψουν λάθος το όνομά σας στο φλιτζάνι σας, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μία από αυτές τις συμβουλές για να λάβετε δωρεάν καφέ Starbucks.

  Χρησιμοποιήστε το Starbucks Rewards

  Το Starbucks δεν είναι το μόνο που έχει ένα πρόγραμμα καρτών αφοσίωσης, αλλά η κάρτα ανταμοιβής του είναι σίγουρα λίγο διαφορετική από τις άλλες που έχουμε παρουσιάσει μέχρι τώρα.

  Το κύριο πράγμα που πρέπει να επισημάνετε είναι ότι θα χρειαστεί να φορτώσετε χρήματα στην κάρτα για να τη χρησιμοποιήσετε και να συλλέξετε αστέρια. Αυτό σας ασκεί μεγάλη πίεση για να ψωνίσετε στα Starbucks και θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε σπατάλη χρημάτων, επομένως θα συνιστούσαμε να συμπληρώνετε μόνο ένα μικρό ποσό τη φορά.

  Ωστόσο, υπάρχει η ευκαιρία να πάρετε καφέ δωρεάν, επομένως δεν είναι χωρίς τις λυτρωτικές του ιδιότητες. Χρειάζεστε 150 αστέρια για να πάρετε ένα δωρεάν ποτό και θα κερδίζετε τρία αστέρια για κάθε 1 £ που ξοδεύετε. Αν υποθέσουμε ότι ένας καφές κοστίζει περίπου 3 £, θα χρειαστεί να αγοράσετε 15–20 ζεστά ροφήματα για να πάρετε ένα δωρεάν. Όχι τόσο γενναιόδωρο όσο Κώστα ή Caffè Nero’s προγράμματα πίστης, αλλά καλύτερα από το τίποτα.

  Πάρτε έναν δωρεάν καφέ στα γενέθλιά σας

  Εάν και όταν έχετε εγγραφεί στο Starbucks Rewards, θα παρατηρήσετε ότι ένας άλλος σημαντικός τρόπος με τον οποίο διαφέρει από άλλα προγράμματα επιβράβευσης είναι το γεγονός ότι έχει επίπεδα.

  Συγκεντρώστε 450 αστέρια και θα γίνετε δεκτοί στο Gold Level της ιδιότητας μέλους. Το να είσαι μέλος του Gold προσφέρει ένα δωρεάν ποτό για τα γενέθλιά σου.

  Αποκτήστε απεριόριστες δωρεάν γεμίσεις καφέ φίλτρου

  Υπολογίζετε ότι θα περάσετε αρκετές ώρες στα Starbucks, γράφοντας ίσως ένα δοκίμιο μακριά από τους περισπασμούς της κρεβατοκάμαράς σας; Τότε αυτή είναι η συμβουλή για εσάς.

  Εάν επιλέξετε έναν καφέ φίλτρου, ο οποίος συχνά κοστίζει περίπου 1,50 £, μπορείτε να λάβετε απεριόριστα δωρεάν ξαναγεμίσματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξυπνήσετε το πρωί, να αγοράσετε το ποτό σας και στη συνέχεια να ζήσετε από τον δωρεάν καφέ Starbucks για την υπόλοιπη ημέρα καθώς βιάζεστε να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας. Δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι αυτό είναι ένα από τα κορυφαία hack μας για δωρεάν Starbucks.

  Κερδίστε δωρεάν κουπόνια Starbucks

  Θυμηθείτε νωρίτερα όταν εξηγήσαμε πώς μπορείτε μετατρέψτε τα βήματά σας σε κουπόνια Costa Coffee? Λοιπόν, και τα Starbucks έχουν πλάκα. Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για να κερδίσετε χρήματα από το περπάτημα και πάρτε μερικά δωρεάν κουπόνια Starbucks.

 • Γκρεγκς

  λογότυπο greggs

  Το Greggs είναι τόσο γνωστό για τα σάντουιτς και τα αρτοσκευάσματα του που σχεδόν θα μπορούσατε να συγχωρεθείτε που ξεχάσατε ότι κάνει και ζεστά ροφήματα.

  Αλλά το κάνει, και υπάρχει ακόμη και ένας τρόπος να πάρετε έναν καφέ Greggs εντελώς δωρεάν. Ο τέλειος τρόπος για να ξεπλύνετε αυτή την λεπτή ζύμη.

  Κατεβάστε την εφαρμογή Greggs

  Άλλο καφενείο, άλλο app. Ωστόσο, σε αντίθεση με ορισμένα από τα άλλα σε αυτήν τη λίστα, δεν χρειάζεται να κάνετε μια αγορά πριν λάβετε ένα δωρεάν από την εφαρμογή Greggs.

  Αντίθετα, οι καλοί άνθρωποι στο Greggs αποφάσισαν ότι σας αξίζει ένα δωρεάν ζεστό ρόφημα μόνο και μόνο επειδή αφιερώσατε χρόνο για να κατεβάσετε την εφαρμογή. Τόσο απλό.

  Και τα δωρεάν πράγματα δεν σταματούν εκεί. Η εφαρμογή Greggs διαθέτει ένα πρόγραμμα καρτών αφοσίωσης που χωρίζεται σε κατηγορίες, πράγμα που σημαίνει ότι μόλις αγοράσετε εννέα από ένα συγκεκριμένο είδος φαγητού ή ποτού (όπως σάντουιτς, ψητά και, ναι, ζεστά ροφήματα), θα λάβετε το 10ο δωρεάν.

  Όμως, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η εφαρμογή Greggs θα σας εκπλήσσει επίσης κάθε τόσο με μια μικρή απόλαυση. Το τι ακριβώς μπορείτε να πάρετε θα διαφέρει, αλλά γνωρίζαμε ότι χαρίζουν έναν δωρεάν καφέ στο παρελθόν.

  Αποκτήστε ένα δωρεάν ποτό κάθε εβδομάδα με το O2 Priority

  Οποιοσδήποτε στο O2 θα γνωρίζει πόσο καλές είναι μερικές από τις προσφορές Priority, και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση.

  Οι χρήστες του O2 Priority μπορούν συχνά να πάρουν ένα δωρεάν ποτό από τον Greggs, συμπεριλαμβανομένου, φυσικά, ενός δωρεάν καφέ. Απλώς σημειώστε ότι η προσφορά διακόπτεται περιστασιακά.

  Εάν δεν είστε στο O2, μην ανησυχείτε, καθώς έχουμε ένα hack για τη λήψη προτεραιότητας O2 σε οποιοδήποτε δίκτυο. Ή, εάν σκέφτεστε να μεταβείτε στο O2, ρίξτε μια ματιά στο εργαλείο σύγκρισης κινητών τηλεφώνων καθώς και στη λίστα με τις καλύτερες προσφορές μόνο για SIM.

 • McDonalds

  Λογότυπο mcdonalds

  Μπορεί ο καφές να μην είναι το πρώτο ποτό που θα πιείτε στα McDonald’s, αλλά σίγουρα έχει τη θέση του.

  Στην πραγματικότητα, αν παραγγείλετε ένα πρωινό Maccy’s και δεν πάρετε τουλάχιστον μερικοί ένα είδος ζεστού ροφήματος με αυτό, απλά δεν το κάνεις σωστά. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά σε αυτήν την συμβουλή, δώστε της μια ευκαιρία και ευχαριστήστε μας αργότερα.

  Συλλέξτε αυτοκόλλητα McCafé στην εφαρμογή My McDonald’s

  Πριν από την ύπαρξη της εφαρμογής My McDonald’s, κάθε φλιτζάνι καφέ θα συνοδεύονταν από ένα αυτοκόλλητο McCafé για να το τοποθετήσετε στην κάρτα επιβράβευσης. Μόλις συγκεντρώσετε έξι αυτοκόλλητα, θα έπαιρνα ένα δωρεάν ζεστό ρόφημα.

  Στη συνέχεια, η εφαρμογή ξεκίνησε, οπλισμένη με μια λειτουργία McCafé. Αυτό, για λίγο, σας επέτρεψε να διπλασιάσετε ουσιαστικά τον αριθμό των αυτοκόλλητων που κερδίζατε για κάθε ποτό: ένα φυσικό και ένα ψηφιακό. Εκείνη την εποχή, ήταν ένα από τα αγαπημένα μας hacks των McDonald’s.

  Γρήγορα προς τα εμπρός μέχρι σήμερα και, ενώ οι φυσικές κάρτες McCafé έχουν καταργηθεί πλήρως, η ψηφιακή έκδοση συνεχίζεται. Όσο ενοχλητικό κι αν είναι ότι δεν είναι πλέον δυνατό να λάβετε δύο γραμματόσημα ανά παραγγελία ζεστού ροφήματος, υπάρχει μια μικρή ασημένια επένδυση: τώρα χρειάζεται μόνο να αγοράστε πέντε ζεστά ροφήματα πριν πάρετε τον δωρεάν καφέ McDonald’s σας.

 • ΠΑΥΛΟΣ

  λογότυπο του Πολ

  Εάν δεν βρίσκεστε στο Λονδίνο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έχετε ξανασυναντήσει τον PAUL – τουλάχιστον όχι στο Ηνωμένο Βασίλειο, ούτως ή άλλως.

  Είτε έτσι είτε αλλιώς, αξίζει να γνωρίζετε πώς μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας έναν δωρεάν καφέ PAUL, σε περίπτωση που βρεθείτε ποτέ κοντά.

  Κατεβάστε την εφαρμογή PAUL UK

  Η εφαρμογή του PAUL έχει μερικούς τρόπους για να πάρετε έναν δωρεάν καφέ. Το πρώτο είναι το κλασικό σύστημα επιβράβευσης πόντων: για κάθε εννέα ζεστά ροφήματα που αγοράζετε, θα λαμβάνετε το 10ο δωρεάν.

  Επιπλέον, όπως και ο Greggs, ο PAUL θέλει επίσης να κερνάει τους πελάτες του με ένα δωρεάν έκπληξη κάθε τόσο – ένα από τα οποία μπορεί να είναι απλώς ένας δωρεάν καφές!

  Μεταβείτε στη σελίδα προσφορών μας για περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των άλλων τρόπων για να λάβετε δωρεάν φαγητό στο PAUL.

 • Μπενούγκο

  λογότυπο bengo

  Το Benugo είναι ίσως η μικρότερη αλυσίδα καφέ σε αυτή τη λίστα, με την πλειονότητα των καφέ τους να εδρεύει στο Λονδίνο.

  Τούτου λεχθέντος, πολλά από τα καταστήματα τους βρίσκονται σε εκπληκτικές τοποθεσίες και, το πιο σημαντικό, έχουν επίσης μια δωρεάν προσφορά καφέ.

  Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο Benugo

  Η προσφορά δωρεάν καφέ του Benugo είναι πολύ απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο τους και θα σας στείλουν email με ένα κουπόνι για έναν δωρεάν καφέ, το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιοδήποτε από τα πολυτελή καταστήματα τους.

  Είναι πραγματικά τόσο απλό, οπότε πάρτε το μπαλάκι και εγγραφείτε τώρα.