Πρόσφατα στο My Garden – Ανοιξιάτικα βίντεο – You Grow Girl

November 30, 2022 0 Von admin

Η εποχή του κήπου βρίσκεται σε εξέλιξη και μια ξαφνική έκρηξη δραστηριότητας έχει προκαλέσει φρενίτιδα αναρτήσεων στους λογαριασμούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχω κάνει αρκετά γρήγορα βίντεο διάρκειας λεπτών και σκέφτηκα να μοιραστώ μερικά από αυτά μαζί σας εδώ.

Το πρώτο σετ βίντεο τραβήχτηκε αυτοσχέδια από τον πάγκο της κουζίνας μου και είναι σύντομα μικρά στιγμιότυπα που τονίζουν μερικούς από τους νέους σπόρους που απέκτησα (με αγορά ή εμπόριο) για να αναπτυχθούν φέτος.

[videopress rfpaESP2]
Οι περισσότερες από τις φετινές αποκτήσεις σπόρων είναι φυλλώδη πράσινα, καθώς έχουν γίνει οι καλλιέργειες που αγαπάμε περισσότερο. Μην χάσετε την παράξενη μπάλα βασιλικός αναφέρεται στο τέλος.

[videopress usQl9usp]
Είμαι πάντα σε επιφυλακή για βρώσιμες ποικιλίες που είναι τόσο υπέροχες όσο και νόστιμες. Το ελπίζω ‚Spring Blush‘ένα μπιζέλι ζαχαρούχου με γαλαζωπό-μωβ ρουζ και δίχρωμα λουλούδια ταιριάζει.

[videopress 88wD8GYV]
συνοικίες αρνιών (Άλμπουμ Chenopodium) είναι ένα βρώσιμο ζιζάνιο που το καλλιεργώ επίτηδες. Πραγματικά κάνει ένα καλό υποκατάστατο σπανακιού στη μέση του καλοκαιριού. Γιατί να μην πάτε και εσείς για ομορφιά και να δοκιμάσετε την πολύχρωμη ξαδέρφη του;

[videopress iIaB1bsJ]

Μια νέα ποικιλία orach που σκοπεύω να δοκιμάσω.

Σκόπευα να συνεχίσω να φτιάχνω περισσότερα καθημερινά βίντεο με το Seed Talk, αλλά η άνοιξη έφτασε στον κήπο μου το περασμένο Σαββατοκύριακο και από εκείνη τη στιγμή ήταν όλα τα συστήματα! Είχαμε δύο ένδοξες μέρες με ηλιοφάνεια και ήπιες θερμοκρασίες στις οποίες μπόρεσα να κάνω βασικό καθαρισμό και πολύ κλάδεμα. Τόσο κλάδεμα. Περιορίσαμε: Rose of Sharon (Συριακός ιβίσκος) καλάμια βατόμουρου? το αναρριχητικό τριαντάφυλλο, αν και ήταν ένα δοκιμαστικό κλάδεμα μόνο και μόνο για να φύγουν μερικά ατίθασα στελέχη από τη μέση. αμπέλου αγιόκλημα και clematis «Snow in Summer», αν και αυτό δεν ήταν το πλήρες κλάδεμα, απλώς μια προσπάθεια να δούμε το φράχτη κάτω από μια κουβέρτα της περσινής ανάπτυξης.

Ακολουθεί μια πανοραμική φωτογραφία του πώς έμοιαζε ο ανατολικός φράκτης του κήπου ΠΡΙΝ το κλάδεμα. Ξέχασα να πάρω ένα μετά, αλλά φανταστείτε αυτόν τον φράχτη χωρίς εκατό κιλά φυτικού υλικού (υπερβολικό, αλλά πραγματικά… ήταν πολλά).

[videopress DRHfLGw8]
Εξερευνώντας τα πολυετή φαγώσιμα που επέστρεφαν από τις 25 Μαρτίου 2018. Ανυπομονώ να φάω φρέσκα πράσινα πράγματα από την αυλή μου! Έκτοτε, ανακατασκεύασα το στεφάνι και έχτισα αυτοσχέδια προστασία γύρω από πολλές πολύ μεγάλες γλάστρες. Με φρεσκοσπαρμένο σπόρο από κάτω, δεν πρέπει να αργήσει πολύ να εμφανιστεί η πρώτη νέα ανάπτυξη.

[videopress 8ztayqXn]
Ανοιξιάτικα βολβοί και πολυετή φυτά (μη βρώσιμα) που κυκλοφόρησαν από τις 25 Μαρτίου. Από τότε που γυρίστηκε αυτό, εμφανίστηκαν 3 ακόμη τύποι κρόκου και τώρα υπάρχουν μερικές χρωματικές κηλίδες που σιγά-σιγά σέρνονται στην καφέ παλέτα που κυριαρχεί αυτήν τη στιγμή στην αυλή.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, εκατόν ένα νέα γεγονότα έχουν συμβεί στον κήπο από τότε που τράβηξα αυτά τα βίντεο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Έτσι είναι ο ανοιξιάτικος κήπος. Περιμένεις και περιμένεις και μόλις είσαι σίγουρος ότι θα χάσεις το μυαλό σου στην αναμονή, ο κήπος ξεσπά μέσα σε μια νύχτα και από εκεί και πέρα ​​είναι ένας αγώνας δρόμου για να συμβαδίσεις. Εδώ είναι η λίστα με τις ανοιξιάτικες δουλειές μου. Πολλά από αυτά τα στοιχεία έχουν ελεγχθεί από το περασμένο Σαββατοκύριακο. Μόλις σήμερα το πρωί ένιωθα συγκλονισμένος από όλα όσα έχω να κάνω, αλλά τώρα συνειδητοποιώ ότι είμαι πραγματικά μπροστά από το συνηθισμένο μου πρόγραμμα!

Νέα ανάπτυξη. Νέες αρχές. Οδηγώ την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό της αλλαγής και ό,τι πρόκειται να έρθει. Τα καταφέραμε τον χειμώνα!