‚Πρόσω ολοταχώς!  How Fast Things Go», από το Cruschiform – Library Girl and Book Boy

‚Πρόσω ολοταχώς! How Fast Things Go», από το Cruschiform – Library Girl and Book Boy

Oktober 31, 2022 0 Von admin

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο γρήγορα φεύγει μια χελώνα; Ή πόσο γρήγορος θα έπρεπε να είσαι για να είσαι πιο γρήγορος από μια σφαίρα με ταχύτητα; Τότε αυτό είναι το βιβλίο για εσάς!

εικόνα

Αυτό το ένδοξο εικονογραφημένο βιβλίο είναι γεμάτο με εντυπωσιακές εικονογραφήσεις και συναρπαστικά γεγονότα για να δελεάσει τα νεαρά μυαλά.

Ο έμπιστος κολλητός μου βούτηξε με το κεφάλι και άρχισε να αναφωνεί ενθουσιασμένος. ‚Ουάου! Γνωρίζατε ότι ένας γρήγορος πετάει τόσο γρήγορα όσο ένα ελικόπτερο;». Και, «Φοβερό! Το Apollo 11 περιφερόταν γύρω από τη Γη με 25.000 μίλια την ώρα!».

Αυτό το βιβλίο εγγυάται πολλές μαθηματικές συζητήσεις σχετικά με την ταχύτητα, τις αποστάσεις και την ταξινόμηση αριθμών. Το εύχρηστο γλωσσάρι στο πίσω μέρος παρέχει επίσης αποσπάσματα πληροφοριών σχετικά με τα ζώα και τα αντικείμενα που εμφανίζονται στο βιβλίο και σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα με άλλο πρίσμα.

Μου άρεσαν πραγματικά τα εκπληκτικά «ζευγάρια ταχύτητας» αντικειμένων και πλασμάτων σε αυτό το βιβλίο, σίγουρα με έκανε να δω μερικά από αυτά με διαφορετικό πρίσμα. Μου άρεσε επίσης η χρήση μιας περιορισμένης παλέτας χρωμάτων, ιδιαίτερα η αντίθεση του πορτοκαλί και του μπλε (ένας από τους αγαπημένους μου συνδυασμούς.)

Ένα τολμηρό, εντυπωσιακό και ατελείωτα συναρπαστικό βιβλίο για ερωτηματικά μυαλά και λάτρεις των μηχανών. Το λατρεύω!

Κορίτσι της βιβλιοθήκης.

*Ευχαριστώ την Abrams Books για την ευγενική παραχώρηση αυτού του αντιγράφου για κριτική*