Τι Γκρόουιν;  Podcast Επεισόδιο #7 Alys Fowler +Giveaway – You Grow Girl

Τι Γκρόουιν; Podcast Επεισόδιο #7 Alys Fowler +Giveaway – You Grow Girl

Dezember 4, 2022 0 Von admin
Whatcha Growin Άλις Φάουλερ

«… όλο και δυσκολεύομαι πολύ να δικαιολογήσω αυτό το είδος τακτοποιημένου, πολύ σχεδιασμένου κήπου λόγω του γεγονότος ότι είναι ένα οικοσύστημα και νοιάζομαι πολύ περισσότερο για τα έντομα και τα άλλα ζώα, τα πουλιά, παρά για τη δική μου αισθητική ύπαρξη .»

Αυτή την εβδομάδα κάνουμε ένα ταξίδι στη λίμνη (όπως λένε) για να συνομιλήσουμε με τη συγγραφέα κήπων Alys Fowler με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Alys είναι μια υπέροχα περίεργη, παθιασμένη και έξυπνη κηπουρός. Είναι υπέρμαχος του να το κάνεις μόνος σου με την καλύτερη έννοια του όρου — αναζητώντας και εξερευνώντας συνεχώς νέους τρόπους για να καλλιεργείς περισσότερα τρόφιμα με βιώσιμο τρόπο. Συντηρεί και ζυμώνει την τροφή που καλλιεργεί και είναι ενθαρρυντική, αλλά επίσης πραγματικός για το τι είναι εφικτό σε έναν μικρό χώρο με περιορισμένους χρονικούς περιορισμούς.

Ένα ακούσιο θέμα προέκυψε από τη συνομιλία μας γύρω από την κοινότητα και δίνοντας σημασία σε αυτές τις κοινότητες ως κηπουροί. Δεν μιλώ μόνο για τις κοινότητες ανθρώπων που μπορούν να σχηματιστούν γύρω από την κατανομή και τους κοινοτικούς κήπους, αλλά την ιδέα της εξάσκησης της κηπουρικής ως ζωντανής οντότητας που μπορεί να υποστηρίξει κάθε τρόπο ζωής.

ps Το podcast αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνει ένα δώρο ενός από τα βιβλία της Alys. Οι λεπτομέρειες βρίσκονται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας. Ελπίζω να απολαύσετε αυτό το επεισόδιο.

Επεισόδιο #7: Alys Fowler | Αστικά Βρώσιμα & Κοινότητα (Πολυκαλλιέργεια, Αναζήτηση τροφής και Συντήρηση)Βοήθεια Υποστήριξη What'cha Growin;Άλις Φάουλερ

Σχετικά με το My Guest

Η Alys Fowler είναι μια κηπουρός που λατρεύει το φαγητό. Έχει ένα οικόπεδο και έναν αστικό κήπο με μέλισσες, κοτόπουλο, πολλά λουλούδια και πολλά λαχανικά. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων μεταξύ των οποίων The Edible Garden: Πώς να έχετε τον κήπο σας και να τον φάτε επίσης και Garden Anywhereκαι γράφει μια εβδομαδιαία στήλη για την κηπουρική για ο κηδεμόνας. Ακολούθησέ την Κελάδημα.

alysfowler_garden1
Ο κήπος της αυλής της Alys Fowler στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

alysfowler_garden2

alysfowler_garden3
Η Alys εξασκεί την πολυκαλλιέργεια στους κήπους της, η οποία αφορά την καλλιέργεια πολλαπλών καλλιεργειών (και ποικιλιών) βρώσιμων ειδών μαζί σε αμοιβαία επωφελείς ομάδες ή κοινότητες. Προσπαθεί επίσης να καλλιεργήσει ένα ευρύ φάσμα πολυετών βρώσιμων ειδών που ταιριάζουν καλύτερα στο δροσερό και υγρό βρετανικό κλίμα.

alysfowler_patio
Το αίθριο της Alys όπου καλλιεργεί μια πληθώρα φαγώσιμων, συμπεριλαμβανομένων ξύλινων κιβωτίων κρασιού γεμάτα με χόρτα, σύκα και ντομάτες σε γλάστρες.

alysfowler_gardenback

alysfowler_allotment
Κήπος διαμερίσματος Alys.

alysfowler_parsnip
The Parsnip Project.

Περαιτέρω πόροι

Χαρίζω

Δίνω ένα αντίτυπο του βιβλίου της Alys Fowler, The Edible Garden: Πώς να έχετε τον κήπο σας και να τον φάτε επίσης.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε είναι πείτε μας στα σχόλια για ένα πολυετές βρώσιμο που καλλιεργείτε στον κήπο σας. (Αν νιώθετε ντροπαλός, απλώς προχωρήστε και γράψτε αντ ‚αυτού το „Count me in“ και θα εισέλθετε.)

Ένας νικητής θα κληρωθεί τυχαία μετά το κλείσιμο των συμμετοχών τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 9 Ιουλίου 2014 και θα ενημερωθεί μέσω email.

Παρακαλώ σημειώστε: Αυτό το δώρο είναι ανοιχτό μόνο σε κατοίκους του Καναδά και των ηπειρωτικών ΗΠΑ.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε στην υποστήριξη αυτού του Podcast

1. Μοιραστείτε και σχολιάστε:Το να γνωστοποιήσετε τη λέξη βοηθάει πάρα πολύ, γι‘ αυτό ενημερώστε τους φίλους κηπουρού, την κηπουρική σας εταιρεία ή οποιονδήποτε πιστεύετε ότι θα ενδιαφερόταν για αυτό. Μοιραστείτε το στο ιστολόγιό σας, το Facebook και άλλες μορφές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κάντε retweet στο Twitter ή δημοσιεύστε μια φωτογραφία στο Instagram. Το να ξέρω ότι ακούς κάνει τη διαφορά και με κρατά παρακινημένο. Οι αξιολογήσεις, οι κριτικές και οι συνδρομές στο iTunes βοηθούν στην καλύτερη τοποθέτηση της εκπομπής. Μπορείς εγγραφείτε εδώ και αφήστε α βαθμολογία ή κριτική εδώ.

2. Χρησιμοποιήστε το my Σύνδεσμος θυγατρικών Amazon όταν αγοράζετε κάτι στο Amazon. Ως συγγραφέας βιβλίων έχω τα δικά μου προβλήματα με το Amazon. Ωστόσο, πολλοί από εμάς το χρησιμοποιούμε και έχει τα προνόμιά του. Οταν εσύ κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο πριν αγοράσετε ένα στοιχείο — οποιοδήποτε είδος καθόλου — ένα μικρό ποσοστό της τιμής αγοράς πηγαίνει για την υποστήριξη αυτού του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένου του podcast. Αυτό που είναι υπέροχο σε αυτό είναι ότι είναι κάτι που θα είχατε αγοράσει ανεξάρτητα, ώστε να μην σας κοστίσει τίποτα επιπλέον ή να σας ενοχοποιήσει για να αγοράσετε κάτι που δεν χρειάζεστε, δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Από την άποψή μου, είναι πολύ καλύτερο από το να προβάλλετε πλεόνασμα διαφημίσεων, αναρτήσεις με χορηγία ή ακόμα χειρότερα από την προβολή διαφημίσεων που έρχονται σε αντίθεση με τις αξίες γύρω από τη βιωσιμότητα και την οικονομική προσιτότητα που προωθώ εδώ.

3. Αγοράστε ένα μπλουζάκι: Οποιοδήποτε από τα σχέδια που εμφανίζονται θα βοηθήσει στην υποστήριξη της δουλειάς που κάνω εδώ.

Αποκάλυψη: Παρακαλώ σημειώστε ότι οι σύνδεσμοι της Amazon μου κερδίζουν μια μικρή προμήθεια, η οποία προορίζεται για την αγορά βιβλίων ως δώρα. Ανατρέξτε στην τρέχουσα Πολιτική δημοσίευσής μου για περισσότερα σχετικά με τη δέσμευσή μου στη διαφάνεια.