Χρήσιμες Ιστοσελίδες για Φοιτητές – Celeste Lili

Χρήσιμες Ιστοσελίδες για Φοιτητές – Celeste Lili

Januar 31, 2021 0 Von admin

Χρήσιμες ιστοσελίδες για φοιτητές

Στη σημερινή ανάρτηση στο blog θα μάθετε μερικές από τις πιο χρήσιμες ιστοσελίδες για μαθητές. Ξέρω πόσο μπερδεμένο μπορεί να είναι κατά την αναζήτηση πόρων. Μπορεί να μην έχετε πρόσβαση σε αυτά στο γυμνάσιο ή μπορεί να μην τα γνωρίζετε στο κολέγιο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρεις από πού να αρχίσεις να ψάχνεις.

Αυτά θα αλλάξουν το παιχνίδι σε διαφορετικές πτυχές της ζωής σας. Είτε πρόκειται για οικονομική είτε για σπουδαστική βοήθεια που χρειάζεστε, αυτή η λίστα σας καλύπτει.

*Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να λάβω μια μικρή προμήθεια, χωρίς κόστος για εσάς, εάν κάνετε μια αγορά.*

Unidays

Unidays είναι ένα one-stop-shop για κάθε είδους φοιτητικές εκπτώσεις. Οι μαθητές γυμνασίου και κολεγίου πληρούν τις προϋποθέσεις για εγγραφή στον ιστότοπο. Είτε ψάχνετε για φορητό υπολογιστή, νέα UGG ή σχεδόν οτιδήποτε άλλο, η Unidays μπορεί να έχει έκπτωση από αυτό. Έχουν διαφορετικές κατηγορίες εκεί στις οποίες μπορείτε να κάνετε αναζήτηση:

 • Μόδα
 • Ομορφιά
 • Φαγητο ΠΟΤΟ
 • Υγεία και άσκηση
 • ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
 • Τεχνολογία
 • Αθλητισμός & ΜΜΕ

Απλώς εισάγετε τη διεύθυνση email σας και πληκτρολογήστε το όνομα του σχολείου σας. Εάν το σχολείο σας δεν αναφέρεται στη λίστα, μπορείτε να επαληθεύσετε ότι είστε μαθητής χρησιμοποιώντας ένα email .edu. Το Unidays διαθέτει επίσης μια εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να δείτε τις προσφορές στο τηλέφωνό σας. Είναι εύκολα μια από τις καλύτερες εφαρμογές για φοιτητές εκεί έξω.

Unidays

College Confidential

College Confidential είναι ένα φόρουμ για να μάθετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα κολέγια. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση σε διάφορα θέματα, όπως πληροφορίες οικονομικής βοήθειας, στατιστικά στοιχεία προηγουμένως δεκτών φοιτητών και συμβουλές μεταφοράς. Αυτός ο ιστότοπος είναι εξαιρετικός για μαθητές γυμνασίου που κάνουν αίτηση σε πανεπιστήμια 4 ετών και για φοιτητές μετεγγραφής.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες που ψάχνετε, μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε μια νέα ανάρτηση και να ρωτήσετε. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να πλοηγηθείτε, επομένως είναι καλύτερο να προσπαθήσετε να κάνετε κύλιση για λίγο για να εξοικειωθείτε με τη διεπαφή χρήστη πριν δημοσιεύσετε. Ξέρω ότι όταν ήμουν στο γυμνάσιο είχα εμμονή με τον ιστότοπο, αλλά παρόλα αυτά δημοσίευσα κατά κάποιο τρόπο μια ερώτηση σε λάθος φόρουμ.

College Confidential

Κεφάλαιο SB

Το blog στο Κεφάλαιο SB είναι ένα καταπληκτικό μέρος για να διαβάσετε σχετικά με τα πιστωτικά αποτελέσματα, τις τραπεζικές συμβουλές, τις επενδύσεις και άλλα θέματα χρηματοδότησης. Έχω διαβάσει τις περισσότερες αναρτήσεις ιστολογίου στον ιστότοπο και έχω μάθει τόσα πολλά. Δεν είναι πολύ μεγάλα και έχουν αναλυθεί, οπότε είναι εύκολο να το καταλάβουμε. Ως κάποιος που δεν ήξερε τίποτα για τα οικονομικά, αφού διάβασα αυτές τις αναρτήσεις ιστολογίου έγινα πιο μορφωμένος οικονομικά.

Η Capital SB διαθέτει επίσης ένα ενημερωτικό δελτίο όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερες οικονομικές πληροφορίες. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να εγγραφείτε σε αυτό. Εάν ολοκληρώσετε την ανάγνωση όλων των ιστολογίων και εξακολουθείτε να θέλετε περισσότερες πληροφορίες, ρίξτε μια ματιά Financial Starter Kit. Μπορείτε να διαβάσετε ακόμη πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία σας για οικονομική επιτυχία ενώ είστε ακόμα φοιτητής.

Ιστοσελίδα Capital SB

HomeworkLib

Με HomeworkLib μπορείτε να εισάγετε όλες τις ερωτήσεις της εργασίας σας για να τις κατανοήσετε καλύτερα. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό για να κάνετε αναζήτηση στον ιστότοπο ή να κάνετε ερωτήσεις. Από το δημοτικό μέχρι το κολέγιο, βασικά, όλα τα θέματα καλύπτονται στο HomeworkLib. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για φοιτητές, επειδή παρέχει ποιοτικές πληροφορίες δωρεάν χωρίς το άγχος της δημιουργίας λογαριασμού.

Για όλες τις απαντήσεις σε ερωτήσεις για τις εργασίες για το σπίτι, υπάρχει ένα κουμπί αντίχειρες και αντίχειρες κάτω. Είναι καλύτερο να κοιτάξετε τις απαντήσεις για να δείτε αν έχουν προηγουμένως βαθμολογηθεί. Αυτό διασφαλίζει ότι η απάντηση που εξετάζετε είναι σωστή και επεξηγημένη καλά. Εάν δεν υπάρχει αντίχειρας πάνω/κάτω, μπορείτε να το βαθμολογήσετε μόνοι σας.

HomeworkLib

Εγκεφαλικά

Εγκεφαλικά είναι παρόμοιο με το HomeworkLib όπου μπορείτε να λαμβάνετε βοήθεια για την εργασία χωρίς να εγγραφείτε για λογαριασμό. Ωστόσο, υπάρχει ένα επιπλέον μέτρο για να καθοριστεί εάν οι απαντήσεις είναι σωστές. Οι απαντήσεις θα φέρουν την ένδειξη „Απάντηση από τον ειδικό επαληθευμένο“, εάν είναι σωστές και εξηγούν σωστά την απάντηση.

Εγκεφαλικά

Ήρωας του μαθήματος

Ήρωας του μαθήματος είναι ένας άλλος ιστότοπος βοήθειας για τις εργασίες για το σπίτι, αλλά πρέπει να έχετε συνδρομή για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ΟΛΕΣ τις απαντήσεις τους. Εάν συναντήσετε ποτέ τον ιστότοπο όταν αναζητάτε βοήθεια για την εργασία σας, ενδέχεται να λάβετε ένα δωρεάν ξεκλείδωμα στην ερώτησή σας. Λαμβάνετε μόνο ένα καθορισμένο ποσό κάθε μέρα, αλλά μπορείτε να το ξεπεράσετε μεταβαίνοντας σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αναζητήσετε απεριόριστο αριθμό ερωτήσεων για όσους λένε δωρεάν ξεκλείδωμα.

Ήρωας του μαθήματος

Κουίζλετ

Εάν είστε φοιτητής, είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει Κουίζλετ. Πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να έχετε πλήρη πρόσβαση στην αναζήτηση μέσω των flashcards τους και να δημιουργήσετε τη δική σας. Έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε φακέλους και κλάσεις, καθώς και για να μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλους χρήστες.

Εάν δεν σας ενδιαφέρει η εκμάθηση βασικών όρων μέσω καρτών flash, το Quizlet έχει άλλες μεθόδους για να σας βοηθήσει να μάθετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες εκμάθησης, γραφής, ορθογραφίας και δοκιμής για να απομνημονεύσετε. Μόλις εξοικειωθείτε, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες αναπαραγωγής για να δημιουργήσετε έναν διασκεδαστικό τρόπο μάθησης.

Κουίζλετ

Wolfram Alpha

Για πιο προχωρημένες ερωτήσεις μαθηματικών και θετικών επιστημών, Wolfram Alpha είναι το μέρος που επιλέγετε. Μπορείτε να εισάγετε μαθηματικές εξισώσεις και να λαμβάνετε λύσεις βήμα προς βήμα. Το αγαπημένο μου μέρος του ιστότοπου είναι ότι απεικονίζει τις περισσότερες ερωτήσεις! Για κάποιον που απεχθάνεται απόλυτα τη δημιουργία γραφημάτων, είναι πολύ χρήσιμο να μπορεί να το δει σχεδιασμένο στον ιστότοπο χωρίς να κάνει τη δουλειά.

Με αυτόν τον ιστότοπο, δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για λογαριασμό για να έχετε πρόσβαση. Ωστόσο, μπορείτε να εγγραφείτε και να πληρώσετε για έναν premium λογαριασμό για να έχετε πρόσβαση σε ειδικές λειτουργίες. Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο εκτενώς για προχωρημένα μαθηματικά, μηχανική, φυσική και άλλα μαθήματα STEM, ίσως αξίζει τον κόπο για εσάς. Προσωπικά, ήμουν καλά χωρίς ασφάλιστρα για όλα τα μαθήματα λογισμών, στατιστικών και οικονομικών επιστημών.

Wolfram Alpha

Περίληψη Ιστοσελίδων για Φοιτητές

Οι 8 κορυφαίοι ιστότοποι για φοιτητές αυτή τη στιγμή είναι:

 • Unidays
 • College Confidential
 • Κεφάλαιο SB
 • HomeworkLib
 • Εγκεφαλικά
 • Ήρωας του μαθήματος
 • Κουίζλετ
 • Wolfram Alpha

Με αυτά, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα, να μάθετε για τα κολέγια, να λάβετε βοήθεια για την εργασία και πολλά άλλα. Χρησιμοποιώντας αυτά στη φοιτητική σας σταδιοδρομία θα είστε σε θέση να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητα και να κατανοήσετε καλύτερα πώς να πλοηγηθείτε στη φοιτητική ζωή.

Χρήσιμοι ιστότοποι για μαθητές Pin

Ακολουθήστε το blog μου με το Bloglovin

ουράνιος

Η Celeste Lili είναι φοιτήτρια + lifestyle blogger και έμπορος περιεχομένου/SEO. Της αρέσει να γράφει αναρτήσεις ιστολογίου που παρέχουν αξία σε μαθητές κολεγίου και γυμνασίου σχετικά με την παραγωγικότητα και τον τρόπο ζωής.

Βρείτε με στο: Web | Κελάδημα | Facebook